Winkelwagen

Blog

Een 'refurbished' ligmat uit twee oude tuinstoelkussens

Het wordt een lange rustige zomer... Waarom niet zelf uit en paar oude tuinstoelkussens een gestylde ligmat maken? Met een beete fantasie maakt u iets geweldigs! Lees verder hoe u het met een beetje handigheid en een naaimachine kunt maken..
Lente tulp Placemat

Lente tulp Placemat

Een quiltblock van een heuse Tulp! Een leuk voorjaars Quiltblock voor een placemat. Maak hem voor jezelf, of maak hem voor een kennis die een wel een opsteker kan gebruiken?
Woodland Panel van Flannel

Woodland Panel van Flannel

Maak in een dag tijd een prachtig winter Panel. Prachtige natuurlijke uitstraling. Leuk om aan de deur te hangen of aan de wand. De beschrijving is te downloaden op dit blog ,stoffenpakket en / of panel vind u in de webshop
Open Dagen 15 en 16 Mei 2020  afgelast!

Open Dagen 15 en 16 Mei 2020 afgelast!

Helaas afgelast ivm de preventie maatregelen tegen het covid virus!
Onze Open Dagen vinden plaats op 15 en 16 Mei 2020 ! Noteer alvast in uw Agenda Van harte welkom! en wat we in huis hebben en u inspireren. Als extra hebben we een tentoonstelling én lezing van Quilts van Anne Lillholm.
Herfst paneel ‘Count your Blessings’

Herfst paneel ‘Count your Blessings’

Sinds kort hangt in onze hal een gequilt wandkleed wat helemaal past bij de Herfstperiode. De zomer is voorbij en nagenieten met de warme kleuren van de Herfst. Het leek me leuk om dit panel in een blog te zetten, omdat het vrij simpel te maken is met maximaal resultaat! Wij hebben het op de machine gemaakt, maar natuurlijk kan dit ook met de hand.

5 producten(en)

Toon per pagina